Szőnyegtisztítás

Legyen szó akár gépi akár kézi szőnyegről, műszálasról, gyapjúról, vagy selyem perzsáról, nálunk biztos kezekben van. Az általunk alkalmazott, úgynevezett mélymosásos eljárás biztosítja, hogy a szőnyeg belsejében lévő szennyeződést is eltávolítsuk. Ez az egyetlen módszer, amellyel olyan tiszta lesz szőnyege, mint új korában.

Szőnyegtisztítás folyamata

Portalanítás

A szőnyegtisztítás alapja a hatékony portalanítás. A vibrációs elvű, elszívással kombinált porológép a szőnyegekben lévő mechanikus szennyeződéseket és poratkákat kiváló hatásfokkal távolítja el.

Előkezelés / Foltkezelés

A szőnyegek tisztítását kézi előkezelés alapozza meg. Minden foltos szőnyeget megvizsgálunk és az anyagának megfelelő eljárással kezeljük. Ha szükséges az előkezelést akár többször is megismételjük. A legmakacsabb foltokkal is megbirkózunk pld: vörösbor, olaj, rozsda, élelmiszer foltok vagy állati ürülék.

Sík-mélymosás

Először nagynyomású, porlasztott vízsugárral teljesen átmossuk a szőnyeget, majd a speciális adagoló rendszer által tisztító folyadék kerül a szőnyegre, ezt követi az aktív habos tisztítás 6 kefés rendszerrel. Öblítés után mechanikus préssel a szőnyegekben lévő víz egy része eltávolításra kerül. Ezt követően kerülnek a szőnyeg centrifugába.

Szárítás

A szőnyegeket függesztve szárítjuk az erre kialakított helyiségben. Légbefúvásos rendszerünknek köszönhetően rövid időn belül megszáradnak.

Minőségellenőrzés

Tisztítás után minden szőnyeget át ellenőrzünk, porszívózunk mielőtt csomagoljuk. Mindent megteszünk, hogy hibátlan minőségű tiszta szőnyeget adjunk át Megrendelőinknek.

Antiallergikus kezelés

A mai világban egyre sűrűbben találkozunk allergiás megbetegedésekkel. Ezek jelentős részéért a poratka felelős. Nálunk a tisztításra behozott szőnyeg egyedi rendszerünk által fertőtlenítve és atkátlanítva kerül vissza a Megrendelőhöz.

Szagsemlegesítés

Kellemetlen szagok, mint például: dohányfüst, állatürülék, dohos, penész szagok. Megrendelőink kérésére ezeket a szőnyegeket mosás előtt speciális szerrel kezeljük, szagmentessé tesszük.

Szőnyegszegés

Szőnyegeink a gyakori igénybevételtől nem csak elkoszolódnak, de el is használódnak. Elkopott, kirojtolódott szőnyegét kimossuk, az Ön elképzelése alapján méretre vágjuk és be szegjük. Szőnyegszegést csak tisztítással vállalunk.

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat még ma!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit és kollégánk keresni fogja Önt!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right